OXHOLMS

teamtrylleren

Hvornår har du brug for teamtrylleren?

Trylleri har noget med magi at gøre.

Du har brug for teamtrylleren, når teamet enten skal opdage hinandens ressourcer og styrker eller teamet har brug for at arbejde endnu bedre sammen. Det kunne også være, at I skal have udviklet eller genskabt værdierne eller drøftet kulturen i organisationen.

Hjælpemidlet her kan være en personprofil – både individuelt og en profil for teamet.

Et team er som en trylledej…..der er nogle ingredienser, men når dejen skal formes og males, så vil hver enkelt udføre det forskelligt, selvom de har den samme opskrift. Så hvordan får vi teamet til at arbejde mod det samme mål – men med respekt for valget af forskellige veje til målet?

Trylledej

Sjovt at lege med! Koster næsten ingenting! Men sørg for, at håret er sat op og forklædet på, inden du begynder at lege….

Lav din egen trylledej

Her er hvad du har brug for:

1 dl vand
2 dl mel
1 dl salt
1 tsk. olie

Bland ingredienserne til en glat dej. Form forskellige figurer.

Hvis du vil gemme dine kunstværker, kan du tørre dem i ovnen ved 100 grader i 1 time og derefter lade dem stå ved stuetemperatur natten over. Når figurerne er tørre, kan du straks male dem med hobbymaling, hvis du ønsker det.

RING: 2074 3167

Der ikke er to procesforløb, som er ens - så vi starter med at lave en tydelig forventningsafklaring og nøje planlægning mellem tovholder fra organisationen og proceskonsulenten.

Ring helt uforpligtende og hør mere på 2074 3167