OXHOLMS

Valg til TryghedsGruppen i Region SydDanmark

januar 5, 2017
Sønderjyllands AKTIVE stemme i repræsentantskabet

Sønderjyllands AKTIVE stemme i repræsentantskabet

Mange af Jer, som kender mig, ved også, at jeg p.t. sidder i TryghedsGruppens repræsentantskab og at jeg brænder for det arbejde jeg udfører der, bl.a. når jeg er ude med donationer for TrygFonden.

 

Uanset om du er forsikringskunde hos Tryg A/S eller ej, så tror jeg, at du også vil kunne finde inspiration i de donationshistorier, som jeg dagligt poster på facebook og LinkedIN

 

Jeg skal have ca. 1.000 stemmer….det er mange!!

Hvis du kan stemme på mig, så håber jeg, at du giver mig din stemme….jeg har brug for hver og en, som jeg kan skrabe sammen (det kræver ca. 1.000 stemmer). Og hvis du ikke er kunde/medlem af Tryghedsgruppen, så kan du blive det…..haha….nej, så kan du faktisk stadigvæk hjælpe mig ved at poste mine opslag og gøre opmærksom på, at jeg har brug for stemmer.

 

Selve hjemmesiden, hvor du kan læse hvad alle kandidaterne står for bliver først tilgængelig i uge 3. Selve valget starter den 23.01. Det vil også være den dag du modtager et brev eller en besked i E-boks om, at valget er fra den 23.01.17-10.02.17. Nogle vil måske blive overrasket over, at de modtager en besked om, at de er medlem, fordi de ingen forsikringer har i Tryg – men så har du/I måske en produktforsikring.

 

Følg nogle af de donationer, som jeg har været ude og overrække

Du kan hver dag på min facebookprofil www.facebook.dk/lisbeth.o.andersen – læse om nogle af de mange donationer, som jeg har været ude til i min første periode, som medlem af repræsentantskabet og dermed også af TrygFondens regionale råd i Region SydDanmark. Jeg håber, at de gode historier kan give dig inspiration til det frivillige arbejde, som du evt. deltager i.

 

Tag en god dag ønsker

Lisbeth

 

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke