OXHOLMS

Valg til TryghedsGruppen 23.01.17-10.02.17

januar 22, 2017

Jeg har brug for din stemme

 

Du er stemmeberettiget, hvis du er kunde i Tryg A/S. Du vil så modtage et afstemningsbrev med posten eller et i E-boks mandag den 23.01.17. Hvis du ikke modtager det, så henvend dig til TryghedsGruppen. Du kan stemme enten pr. brev eller elektronisk.

 

Hvis du vil læse et lille udpluk af, hvad jeg har lavet i TryghedsGruppen de sidste 5 år, så følg dagligt mine opdateringer om mit virke i TryghedsGruppens repræsentantskab på www.facebook.com/lisbeth.o.andersen

 

Du kan læse mere om mig….og de øvrige 17 kandidater på www.tryghedsgruppen.dk/loandersen

 

Jeg har brug for din stemme – det kræver ca. 1.000 stemmer at komme ind.

På forhånd tusind tak.

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke