OXHOLMS

Savner dit team gnist og tænding?

marts 22, 2018

Et team fungerer mest optimalt og arbejder bedst, når det arbejder som en velsmurt maskine. Hvis vi glemmer at vedligeholde maskinen, så bliver den langsommere eller ustabil og til sidst går den i stå.

 

Dette kursus er for hele teamet, hvor I genopdager hinandens styrker og bliver endnu bedre kollegaer og samarbejdspartnere. Vi tjekker lige om der skal smøres lidt hist og pist for at I kommer til at fungere endnu bedre sammen fremadrettet.

 

Formålet med forløbet er at give jer i teamet inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan I kan skabe mere arbejdsglæde og motivation i jeres arbejde samt hvordan I med få ændringer i jeres daglige vaner får en mere overskuelig hverdag, når I forstår de mekanismer, som vi mennesker udsætter os selv for, når vi er sammen med andre. Forløbet handler om at blive en endnu bedre kollegaer – også i teamet.

 

Kurset vil være en vekselvirkning af oplæg, egen/gruppe refleksion/opgave og opsamling fælles…krydret med lidt til lattermusklerne i form af “lege” undervejs.

 

Forløbet kan skræddersys til jeres virksomhed – og varighed kan være fra 1-5 dage. Det afhænger af, hvilket indhold I vil have med. Hvis du vil vide mere om, hvad et forløb kunne indeholde i din virksomhed og hvordan I får mere gnist og tænding….også i en travl hverdag, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg kommer gerne forbi…..hvis du giver en kop kaffe.

 

Skriv din kommentar her

* Skal udfyldes, e-mail offentliggøres ikke